Barnrättstorget 2020 ställs in

31 mars 2020 | Nyhet

Då det är fortsatt osäkert läge kring coronaviruset Covid-19 har Stiftelsen Allmänna Barnhuset fattat beslutet att inte genomföra Barnrättstorget som planerat under Almedalsveckan 2020.

Förra veckan fattade Folkhälsomyndigheten och Regeringen beslutet att alla sammankomster och evenemang med fler än 50 deltagare tills vidare ska ställas in. Vi har av den anledningen beslutat att inte genomföra Barnrättstorget 2020.

Detta är naturligtvis ett tråkigt besked att ge, men vi ser inte nuläget att vi kan genomföra på det sätt vi önskar. I dessa extraordinära tider hoppas vi ändå att alla har förståelse för detta och att vi alla tillsammans jobbar för att hitta de bästa lösningarna. Det mest ansvarsfulla vi kan göra idag är att ge detta besked. Vårt beslut är inte fattat av oro utan av omsorg om de som berörs.

Alla som bokat tid i seminarielokalen eller i tältet på Barnrättstorget avbokas självklart kostnadsfritt. Eftersom inga fakturor har skickats ut från oss ännu innebär det att vi endast kommer att annullera era bokningar. Ni behöver inte göra någonting själva för att avboka er tid på Barnrättstorget. Har ni andra bokningar i samband med er medverkan hos oss så måste ni däremot avboka det själva.

Vi är tacksamma för det stora intresse som ni visat genom att boka upp tider på Barnrättstorget; det var nästintill fullbokat!

Nu håller vi alla tummarna för att situationen i Sverige lugnar ner sig så snart det bara är möjligt och att alla håller sig så friska som det bara går!

Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor.

Susanne Björk, projektledare Barnrättstorget
Tel: 08-524 634 96 eller 070-106 31 13
E-post: susanne.bjork@allmannabarnhuset.se