Save the date – konferens den 7 november 2019

22 augusti 2019 | Nyhet

Välkommen på en ovanligt viktig konferens: Fjärde rummet – en modell för stöd och behandling för barn utsatta för sexuella övergrepp och fysiskt våld.

Stiftelsen Allmänna Barnhuset har under en längre tid undersökt hur stödet till barn och unga som utsatts för sexuella övergrepp och fysiskt våld fungerar i Sverige.

Vi har träffat och intervjuat över hundra nyckelpersoner inom fältet – i flera olika regioner. Vad är det som gör att det fungerar bättre i vissa kommuner och områden och mindre bra i andra? Vilka strukturer och funktioner behövs för att barnen ska få rätt hjälp?

Projektet har pågått i flera år och har finansierats av regeringen. Nu presenterar vi resultatet – en modell för att fler utsatta barn ska få tillgång till stöd och behandling.

Datum: 7 november 2019
Tid: 08.00-17.00
Plats: Ingenjörshuset i Citykonferensen
Adress: Malmskillnadsgatan 48, Stockholm

För vem?
Konferensen riktar sig främst till dig som är praktiker eller chef inom socialtjänsten, vård- och omsorg, skola eller annan typ av verksamhet där ni möter barn som kan ha blivit utsatta.

Mer information om konferensen och dess program skickas ut i oktober. För att vara säker på att få programmet kan du skicka en intresseanmälan till info@allmannabarnhuset.se.

Fram till dess kan du ta del av projektet på Stiftelsen Allmänna Barnhusets hemsida.